Coloană de rable de peste un kilometru la Remat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Îmbulzeală la Remat
Îmbulzeală la Remat

Circa 500 de rable înşirate pe întreaga stradă a Depozitelor îşi aşteptau şi în această dimineaţă rândul la casare. Dacă de lansarea programului „Rabla“ la Satu Mare în data de 22 februarie, au fost casate nu mai puţin de 400 de maşini, proprietarii de rable care nu au apucat încă să îşi ridice tichetele valorice de 3.800 de lei, erau astăzi îngrijoraţi.


 „Eu stau aici de joi. Cât să mai aştept. Sper să primească vouchere destule, că doar nu degeaba am cărat hârbul acesta. Vreau să vând tichetul cu 1.500 de lei“, spune Molnar Levente.  Cele 100 de vouchere primite ieri de Remat Satu Mare erau deja epuizate la primele orel ale dimineţii. „Nici nu e ora zece şi deja nu mai avem vouchere. Acum şase maşini mai pot intra şi gata. Sperăm să mai primim în cursul zilei măcar câte 50 sau 100“, afirmă Marius Bucureştean, director general Remat Satu Mare.


Îmbulzeală la Remat

Acesta mai spune că în cursul zilei aşteaptă noi tichete însă numărul acestora nu este sigur. „ Noi am venit din Certeze cu trei hârburi şi sperăm să nu ne ţină aici prea mult. Nu vând tichetele, poate chiar mai cumpăr. Se găsesc şi la 800 de lei“, spune Maria Pop.

image

Reprezentanţii Remat se declară mulţumiţi de faptul că, în pofida numărului mic de vouchere, la Satu Mare programul se desfăşoară fără evenimente neplăcute. „Ştiu că în ţară, colegii au probleme, în Alba a ieşit scandal de exemplu, şi în alte locuri a fost suplimentat numărul de bodyguarzi, aceştia sunt dotaţi cu spray lacrimogen, şi alte echipamente, fiind pregătiţi să intervină în cazul unor altercaţii. E bine că la Satu Mare oamenii sun mai paşnici“ conchide Marius Bucureştean.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite