Satu Mare: Colecţie de carte pentru un băieţel de un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Colecţie de carte pentru un băieţel de un an
Satu Mare: Colecţie de carte pentru un băieţel de un an

Doi tineri părinţi din Satu Mare pregătesc de pe acum biblioteca pentru micuţul lor. Volumul cu numărul 50 este aşteptat de toţi  sătmărenii care ţin la colecţia „Adevărul“ - „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibilotecă“.

Raluca (26 ani) şi Codruţ Rebic (32 ani), o tânără familie, s-au şi gândit la viitorul copilului, colecţionând fiecare carte din colecţia „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibilotecă“. Cărţile din această colecţie apar în fiecare joi şi se vând împreună cu ziarul „Adevărul“.

„Cărţile le cumpăr doar pentru fiul meu, Raul Rafael, care va împlini în luna noiembrie un anişor. Are propriul raft de cărţi. Nu ştie deocamdată ce reprezintă, dar un lucru este cert: îl plac enorm pentru că în fiecare zi muşcă din ele“, a declarat Codruţ Rebic, fericitul tată.

Părinţii sunt foarte mulţumiţi de romanele din colecţie. „Trebuie să recunosc că sunt foarte bune, chiar dacă nu am reuşit să le citesc chiar pe toate. Titlurile sunt apreciate de întreaga familie. Îmi place foarte mult cum au fost selectate şi mai ales aspectul rafinat al colecţiei “, spune Codruţ.

Bibliotecă specială pentru copil

Şi în momentul de faţă, toate cărţile de la „Adevărul“ sunt puse pe un raft special amenajat. Când îi va fi gata şi camera, toate cărţiile vor avea un loc special. „Ştiu sigur că va fi încântat de ele, aşa cum suntem şi noi. Avem toate numerele din colecţie şi le aşteptăm şi pe celelalte“, a mai spus Codruţ Rebic. În fiercare joi, înainte de a merge la serviciu, unul dintre părinţi trece pe la chioşc pentru a nu rata niciun număr din colecţia „Adevărul“.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite