Cod galben de ploi la Satu Mare-Crasna a depăşit cota de atenţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judeţul Satu Mare a intrat la ora 9.00 sub cod galben de ploi. Avertizarea este valabilă până mâine dimineaţă la ora 9.00. Râul Crasna, la Domăneşti, a depăşit cota de atenţie.

Codul galben de ploi emis ieri pentru 23 de judeţe din vestul şi sud-vestul ţării este valabil şi pentru judeţul Satu Mare. Meteorologii au anunţat vânt şi căderi de grindină. Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă instabilitate atmosferică accentuată şi cantităţi de apă ce vor depăşi local 30 de litri pe metrul pătrat şi izolat 60 de litri pe metrul pătrat în Banat, Crişana, Transilvania, Oltenia şi în nordul Munteniei.
Fenomenele vizate sunt averse însemnate cantitativ, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi căderi de grindină.

Râul Crasna, la Domăneşti, a depăşit cota de atenţie cu 58 de centimetri. „Crasna nu a ieşit de sub cota de atenţie de două săptămâni. Acum are 458 de centimetri şi e posibil ca la Domăneşti să fie ceva probleme având în vedere prognoza meteorologică ce anunţă ploi la Satu Mare şi în următoarele 24 de ore“, a declarat dispeceruld e serviciu din cadrul Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare.     
 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite