Clubul rockerilor sătmăreni aniversează, mâine, trei ani de la înființare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Shadows, „cuibul“ rockerilor sătmăreni
Shadows, „cuibul“ rockerilor sătmăreni

Cel mai apreciat club al rockerilor din Satu Mare „Shadows“ împlinește mâine trei ani de la înființare. Pentru a marca așa cum se cuvine cei trei ani de existență a Centrul Cultural G.M. Zamfirescu organizează, mâine, de la ora 19.30 o petrecere de zile mari.  

Ivit în ianuarie 2007 pe harta cluburilor din Satu Mare,  „Shadows“ a luat ființă din dragostea față de rock a unui grup de oameni. Nu exista un loc în Satu Mare unde să se întâlnească toți rockerii, un loc unde să asculte tot ceea ce doresc ei în materie de rock.

Ce se întâmplă în interiorul clubului este foarte simplu: dimineața la cafea se ascultă rock, după-amiază se ascultă rock, iar la cină, bineânțeles că se servește tot rock. Într-un cuvânt, Shadows este un club exclusiv rock. Sunt și excepții, seri în care iubitorii de rhythm&blues și jazz pot savura câte un concert live cu Black River Blues Band, ori pur și simplu într-un cadru adecvat se recurge la simpla redare pe plasme ori în boxe a pieselor cu specific. O altă excepție o reprezintă și serile live de folk. Au trecut pragul clubului Emilian Onciu, Gheorghe Molnar, Sorin Bălaj, Doina Pop, Mircea Florian, Tavi Bud, Florin Micas.



Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite