Satu Mare: Un sătmărean a câştigat 200 de litri de benzină cu ziarul Click

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Un sătmărean a câştigat 200 de litri de benzină cu ziarul Click
Satu Mare: Un sătmărean a câştigat 200 de litri de benzină cu ziarul Click

 Bărbatul de 43 de ani a observat azi dimineaţă anunţul din ziarul Click care îl desemna câştigătorul a 200 de litri de benzină. El a declarat că, cu benzina câştigată, va pleca în Ungaria la fratele său şi la sora sa în Arad.

Ziarul Click a făcut fericit, deja, un sătmărean pe care l-a premiat cu 200 litri de benzină. Marinel Fischer Ilea, de 43 de ani, nu îşi mai încape în piele de bucuros că a câştigat cei 200 de litri de benzină la concursul lansat la începutul săptămânii trecute de ziarul Click. Acesta a completat şi trimis nu mai puţin de 6 taloane în concurs. “Dimineaţă, când am consultat lista cu câştigătorii zilei de azi, nu mi-a venit să cred ochilor văzându-mi numele trecut pe lista celor care au câştigat 200 de litri de benzină. Mi-a venit să strig de bucurie. Soţia nu ştia ce e cu mine iar preţ de câteva minute nu am putut să-i spun nimic, atât de şocat eram. M-au trecut toate emoţiile” a încheiat sătmăreanul.

Cu benzina de la Click sătmăreanul vrea să plece în vacanţă

Pentru că, încă, nu a avut parte de vacanţă Marinel Ilea şi-a propus să plece cu cei 200 de litri de benzină, oferiţi de ziarul Click, în Ungaria la fratele său cu care nu s-a întâlnit de multă vreme. Deasemenea, acesta îşi va vizita şi sora de la Arad. Marinel a mai declarat că nu va îceta să trimită taloane la ziar pentru că numai jucând poţi câştiga. “Mai trimit taloane pentru concurs. Acum am prins curaj, şi pentru că e primul meu câştig, m-am ambiţionat şi voi trimite în continuare pentru că numai aşa am şanse să câştig” a mai precizat Marinel.

Marinel este de meserie vânzător

Sătmăreanul este de meserie vânzător şi a ţinut să precizeze că din salariul pe care-l primeşte nu visa niciodată să îşi cumpere atăta benzină deodată. „Vă daţi seama? benzină de peste 800 de lei am câştigat. De două săptămâni mi-am cumpărat o maşină nouă şi norocul a şi dat peste mine” a încheiat acesta.  

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite