Satu Mare: Circulaţie închisă pe strada Gheorghe Doja

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Circulaţie închisă pe strada Gheorghe Doja
Satu Mare: Circulaţie închisă pe strada Gheorghe Doja

Circulaţia pe strada cu sens unic, Gheorghe Doja a fost închisă în această dimineaţă. Complexul de servicii sociale pentru copiii şi tinerii străzii de la Satu Mare a fost inaugurat la Satu Mare, iar în această seară, unul dintre cei mai cunoscuţi dj ai ţării, Adrian Eftimie va fi prezent la platane în incinta ştrandului din oraşul Carei. Citiţi ştirile Adevărul la Minut.

Lucrări
Circulaţie închisă pe strada Gheorghe Doja


Circulaţia pe strada Gheorghe Doja din municipiul Satu Mare, intrarea de pe B-dul I. C. Btrătianu a fost închisă în această dimineaţă. Pe porţiunea de aproximativ 200 de metri se execută lucrări de modernizare a asfaltului. În zona centrală, strada 1 Decembrie este de asemenea blocată. Lucrările vor fi finalizate abia la sfârşitul lunii septembrie. (I.G.)


Complex pentru copii străzii inaugurat

Complexul de servicii sociale pentru copiii şi tinerii străzii de la Satu Mare a fost inaugurat. Programul cu o durată de 5 ani îşi propune sprijinirea socializării, dezvoltării de deprinderi de viaţă independentă şi facilitarea integrării sociale a copiilor şi tinerilor străzii, grupul ţintă fiind alcătuit din 100 de copii şi tineri cu vârste cuprinse între 0 şi 35 ani. (L.V.)

Licitaţie
Şase ofertanţi pentru reabilitarea termică a blocurilor


Şase firme au depus oferte pentru “Reabilitarea termică a blocurilor de locuiţe”. Comisia de evaluare din cadrul Primăriei Satu Mare a început analiza dosarelor.  Firmele care au depus oferte sunt S.C. National CO-INC S.R.L., S.C. Dominium S.R.L., S.C. Corbeşti Prestcom S.R.L., S.C. Roşu Company S.R.L.

Azi
DJ Adrian Eftimie, azi la Ştrandul din Carei

Joy Summer Show continuă distracţia verii la ştrandul din Carei. În această seară, unul dintre cei mai cunoscuţi d jai ţării, Adrian Eftimie va fi prezenta la platane în incinta ştrandului din oraşul Carei. Distracţie începe după orele 20.00, unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de muzică bună. Preţul unui bilet de intrare este 7 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii. (I.G.)

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite