Carnea de miel ajunge luni în magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De luni, începe sacrificarea mielilor în Piaţa de Alimente 1
De luni, începe sacrificarea mielilor în Piaţa de Alimente 1

Niciun hipermarket din Satu Mare nu are deocamdată la vânzare carne de miel pentru masa de Paşte. Pentru că mai este o săptămână până la Înviere, comercianţii nu s-au grăbit să-şi facă provizii. Sunt însă şi multe magazine cu preparate de carne care refuză să scoată spre vânzare astfel de produse.

„Anul acesta, Paştele a căzut prea repede şi din această cauză ciobanii nu vor să-i vindă. Am luat legătura cu mai multă lume, însă am rămas la concluzia că nu vom vinde deloc carne de miel. Ideea de a importa nu este viabilă pentru noi, pentru că ne-am mai fript cu carnea respectivă anii trecuţi“, a declarat reprezentantul magazinului de carne Zoli Huşi.
Carne mai scumpă în hipermarketuri
De luni, toate hipermarketurile din municipiu se vor aproviziona cu carne de miel. Preţurile sunt aproape de două ori mai mari comparativ cu cele practicate în pieţe. „Un kilogram de miel proaspăt se vinde în hipermarketul Real cu 23,99 lei“, a declarat Mirela Surghie, PR-ul centrului comercial.
Tot de luni, în Piaţa de Alimente nr. 1 din muncipiul Satu Mare vor fi sacrificaţi sute de mei. Preţurile sunt considerabil mai mici. Un kilogram de carne va costa 12 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite