Satu Mare: Cereri pentru ajutorul de încălzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Cereri pentru ajutorul de încălzire
Satu Mare: Cereri pentru ajutorul de încălzire

Sătmărenii cu venituri de până la 615 lei sunt aşteptaţi la Biroul Prestaţii Sociale din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) pentru a-şi depune cereri pentru ajutorul de încălzire a locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili petrolieri pentru perioada sezonului rece 1 noiembrie 2009-31 martie 2010.

CITEŞTE ŞI
Braşov: Disperaţi, braşovenii fac apel al preşedinte să aibă apă caldă



Programul de depunere a cererilor este de luni până vineri între orele 9.00-15.00. Şi persoanele cu venituri reduse şi care au domiciliul în cartierul Sătmărel şi în împrejurimile acestuia sunt aşteptate să îşi ridice formularele şi să depună cererile la Căminul Cultural din cartier în zilele de 22 respectiv 24 septembrie între orele 9.00-14.00.
 
Acte necesare

Conducerea SPAS anunţă sătmărenii că, anul acesta, la depunerea cererilor au nevoie de acte în plus faţă de anii trecuţi. Aşadar, pe lângă actele justificative în acest an solicitanţii ajutorului de încălzire trebuie să prezinte o xerocopie, după caz: contract de vânzare cumpărare, contract de închiriere, subînchiriere, comodat, extras de carte funciară. În cazul în care solicitantul este un membru de familie major dar un este proprietar sau chiriaş, acesta are nevoie de împuternicirea legală (notarială) din partea proprietarului sau a titularului contractului de închiriere. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite