Ce au făcut frumoasele Sătmarului în 2010?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai de succes model din Satu Mare, Oana Ţimerman, a pozat pentru o revistă din China şi a avut cinci contracte, la Milano, Paris şi Istanbul. Reprezentanţii agenţiilor de modele susţin că în acest an sătmărencele nu au participat la concursuri de frumuseţe, dar au avut numeroase prezentări în ţară şi în străinătate.

Manechin de mai bine de cinci ani, Oana Ţimerman este una dintre cele mai de succes fotomodele din judeţul Satu Mare. Deşi are contract cu Gaby’s Models Agency, majoritatea timpului şi-l petrece în străinătate. „Anul acesta a avut cinci contracte în afara graniţelor: câte două în Paris şi Milano şi unul în China, iar acum tocmai se află la Istanbul, în Turcia, până de Crăciun, unde lucrează pentru New Models”, spune Gabriella Sas, administratorul agenţiei sătmărene.
Oana Ţimerman a pozat anul acesta pentru revista Bride din China, ţară în care a stat trei luni. Ea a mai pozat şi pentru revistele Marie-Claire şi Glamour din Istanbul, pentru fotografii Andoni şi Arantxa din Milano şi pentru agenţia WM din Paris. Oana Ţimerman, în vârstă de 22 de ani, este studentă anul IV la Drept la Universitatea „Vasile Goldiş“ Satu Mare.
Şi modelul Silvia Lung, aflată la începutul carierei internaţionale, a pozat în noiembrie pentru revista Beau Monde România, iar în luna ianuarie va pleca la Paris, unde va lucra, timp de o lună, cu agenţia Natalie. Silvia are 17 ani şi este manechin din vara anului 2009.
Prezentări în România
Doar două fotomodele profesioniste din Satu Mare au participat în acest an la concursuri de frumuseţe. Este vorba de Bianca Finta şi Anca Ardelean din Negreşti-Oaş, care au concurat la Miss World Romania.
„Comparativ cu 2009, în acest an sătmărencele nu au obţinut locuri pe podiumurile concursurilor naţionale, însă de la agenţia noastră au fost fete din alte oraşe care au fost calificate mai departe”, spune Gabriella Sas, directorul agenţia Gaby’s Models. Alte trei manechine ale agenţiei, Karina Hendea, Bianca Verciuc şi Romina Stroea, au participat la Romanian Fashion Week din Iaşi, în timp ce Diana Oros şi Laura Silaghi, de la Trust Models, au defilat pe podiumul de la Cluj Fashion Week.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite