Satu Mare: VIDEO Cazul Biuţa, subiect de dezbatere naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: <b>VIDEO</b> Cazul Biuţa, subiect de dezbatere naţională
Satu Mare: <b>VIDEO</b> Cazul Biuţa, subiect de dezbatere naţională

Ionel Rostaş, zis Biuţa a fost aseară subiectul principal  în cadrul emisiunii “Realitatea te priveşte”, moderată de Andreea Creţulescu şi de invitaţii acesteia, Eugen Chelemen, editor coordonator Realitatea TV, Victor Ciorbea, fost premier, Cristian David, fostul ministru de interne şi Ion M. Ioniţă, redactorul şef adjunct al cotidianului „Adevărul”.

De ce acest şmecher de Satu Mare a reuşit să scape de sub ochii oamenilor legii, a fost întrebarea adresată purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Ana Mălăiescu, respectiv purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, Gabriela Pop. Prestaţia inspectorului de poliţie a ridicat multe semne de întrebare invitaţilor din platou.

“Consider că poliţiştii din cadrul IPJ Satu Mare şi-au făcut datoria, iar procurorul a fost inştiinţat de măsura reţinerii celor patru”, a declarat purtătoarea de cuvânt în cadrul emisiunii.

Declaraţia acesteia a fost negată de cea a Gabrielei Pop. “Procurorul de caz nu a fost consultat cu privire la reţinerea celor patru tineri”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de la Judecătoria Satu Mare.

Răspunsurile evazive ale Anei Mălăiescu, vor fi completate azi de inspectorul şef al IPJ Satu Mare, dr. Liviu Tăut,  în emisiunea difuzată în această seară, de la ora 20.05, pe Realitatea TV.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite