Cauți loc de muncă? VEZI AICI OFERTA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Satu Mare sunt de 62 de ori mai mulți șomeri decât locuri de muncă
În Satu Mare sunt de 62 de ori mai mulți șomeri decât locuri de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare scoate la bătaie 111 locuri de muncă în municipiul  Satu Mare și alte 46 de locuri de muncă disponibile pentru sătmărenii care vor să plece peste hotare.

Potrivit datelor furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Satu Mare, în municipiu, trei locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, nouă muncitorilor necalificați și 99 persoanelor cu studii medii. Angajatorii cei mai importanți provin din industria textilă, unde se caută 17 confecționeri, cinci muncitori necalificați și doi operatori de mașini de tricotat, dar și din industria mecanică, cu 18 locuri de muncă pentru șlefuitori/lustruitori și zece tâmplari mecanici.
Angajatorii mai au disponibile prin AJOFM posturi de asistent manager, agent comercial, agent de turism, asamblator montator profile aluminiu și geam termopan, bucătar, confecționer-asamblor articole din lemn, confecționer-asamblor articole din textile, contabil, croitor, director economic, încărcător-descărcător, inginer autovehicule rutiere, îngrijitor animale, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, operator introducere - validare și prelucrare date, ospătar, programator, șofer de autoturisme și camionete, spălător vehicule, tâmplar manual/artizanal, tapițer, tehnician în industria textilă, tîmplar mecanic la croit și dimensionat, tîmplar mecanic la șlefuit, tîmplar universal și zidar rosar-tencuitor.
Societăți din străinătate caută, prin intermediul AJOFM, cinci asistenți medicali pentru Belgia și 25 de lucrători pentru ferme de creștere a animalelor, sere și ferme de cultivare a legumlor și fructelor în Danemarca.
Rata şomajului în judeţul Satu Mare este de 4.27%. Potrivit AJOFM Satu Mare, în luna octombrie, în evidenţele instituţiei erau înregistraţi 6.605 şomeri, ditre care 2.119 încasează bani de șomaj.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite