Căutată după 12 ani de la dispariție cu o fotografie îmbătrânită digital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dată dispărută în anul 1998, pe vremea când avea doar 9 ani, o sătmăreancă este din nou căutată de autorități grație unei fotografii obținute prin intermediul unei tehnici de îmbătrânire digitală.

În mediatizarea cazurilor de copii dispăruţi, polițiștii se confruntă cu imposibilitatea de a da publicităţii o fotografie recentă a persoanelor în cauză.  Fotografiile pe care părinţii le oferă autorităților fie nu sunt recente, fie sunt deteriorate. Mai mult, cu trecerea anilor, fotografia  devine nerelevantă, persoana dispărută modificându-şi fizionomia.  Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual „ Focus“ aplică însă o nouă metodă de identificare a copiilor dispăruți, îmbătrânirea digitală. Acest centru a prelucrat imaginea unei sătmărence dispărute acum mai bine de 12 ani.

 Ecaterina Varga, dispărută în anul 1998, s-a născut în data de  03.07.1989, în localitatea Boghiş, comuna Doba, judeţul Satu Mare și a fost dată dispărută în  29.04.1998. Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu persoana dispărută sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite