Casa de cultură „G.M.Zamfirescu” se mută la Sindicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Molnar, directorul Casei de cultură „G.M. Zamfirescu” şi referentul Maria Magdalena Matei
Gheorghe Molnar, directorul Casei de cultură „G.M. Zamfirescu” şi referentul Maria Magdalena Matei

Casa de cultură „G.M. Zamfirescu” trebuie să evacueze până la sfârșitul lunii sediul pe care îl ocupă, pe strada Alexandru Ioan Cuza din Satu Mare. Imobilul a fost restituit foștilor proprietari. Casa de cultură municipală se mută în Casa de Cultură a Sindicatelor, din Centrul Nou, unde va ocupa parterul și etajul, în zona amfiteatrului.  

„Privim partea bună a lucrurilor. În noua clădire câștigăm spațiu, dar locul trebuie amenajat. Începem să reparăm partea care va fi ocupată de birouri și săli de repetiții încă din acest an, primim niște bani de la Primărie” a declarat Gheorghe Molnar, directorul Casei de cultură „G.M. Zamfirescu”. Potrivit afirmațiilor sale, mutarea se va finalize în cursul anului viitor. „Marea investiție este stipulată în buget pentru anul viitor, când se va repara sala mare de spectacol, unde va juca Teatrul de Nord, până la finalizarea reabilitării clădirii de pe Horea, instalațiile de încălzire și acoperișul” a declarat Molnar.
Primăria a semnat un contract de asociere cu sindicatele, în contul chiriei urmând să efectueze lucrările de reabilitare la imobil.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite