Cartea lui Grigore Cartianu se bucură de succes la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Sfârşitul Ceauşeştilor” este cea mai recentă carte a editurii Adevărul, avându-l ca autor pe jurnalistul Grigore Cartianu. Cartea s-a bucurat de succes încă din primele zile, înregistrând vânzări record la târgul de carte Bookfest 2010. La Satu Mare, cărţile se vând ca pâinea caldă la chioşcurile din centrul oraşului.

Lansată în prima zi a Târgului de Carte Bookfest 2010 Bucureşti, „Sfârşitul Ceauşeştilor” s-a bucurat de un succes deosebit. Apărută pentru prima oară la Satu Mare în această dimineaţă, cartea s-a vândut în timp record. Vânzătorii de la chioşcuri spun că nicio carte nu s-a mai bucurat de  un asemenea succes şi că la ora 10.00 nu mai aveau nici o bucată.
„Abia am aşteptat să apară cartea. Am citit despre ea prin ziare şi mi-am propus să-mi completez biblioteca personală. Dacă nu rugam un comerciant să-mi pună cartea deoparte, la ora asta sigur nu mai prindeam”, spune Andrei Pusok, cititor fidel.

image


Volumul „Sfârşitul Ceauşeştilor” este prefaţat de istoricul Alex Mihai Stoenescu, care descrie cartea ca fiind „povestea loviturii de stat transformate în revoluţie şi a revoluţiei transformate în lovitură de stat”.
Volumul este prima apariţie din cadrul Colecţiei „Bestsellers Adevărul” şi se găseşte doar azi la chioşcurile de ziare numai împreună cu ziarul Adevărul la unicul preţ de 14.90 lei.
Dacă aţi ratat cartea de azi, puteţi vizita oricare din librăriile Adevărul din întreaga ţară sau puteţi chiar participa la una din lansării din această săptămână.


Mâine    Cluj-Napoca    10.00 - 15.00    Str. Ion Raţiu nr. 2
Luni    Braşov    11.00 - 18.00    Str. Michael Weiss nr. 9
Marţi    Bucureşti    12.00 - 18.00    Bd. Magheru nr. 18
Miercuri    Craiova    11.00 - 18.00    Str. Împăratul Traian nr. 9

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite