Carnavalul de la Rio se mută astăzi la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii Miss Boboc 2010 au pregătit un show de carnaval
Organizatorii Miss Boboc 2010 au pregătit un show de carnaval

Un show incendiar va avea loc astăzi, de la 18.30, în cadrul finalei Miss Boboc 2010, la club „Insomnia“. Într-un spectacol amplu de dans, umor şi interpretare, cele mai frumoase nouă liceence din Satu Mare se luptă diseară pentru titlul de Miss Satu Mare 2010.


Pentru finala concursului de Miss Boboc, etapa pe licee, clubul Insomnia a pregătit pentru această seară un spectacol incendiar. Show-ul va fi prezentat de celebrul unorist Sorin Tănase. „Spectacolul este o premieră pentru Satu Mare. Pe lângă concurs, în cadrul căruia se vor întrece cele mai frumoase eleve alese Miss Boboc pe parcursul anului trecut, sătmărenii care vor veni astăzi la finala Miss 2010 vor avea parte de un spectacol în stilul celebrului carnaval de la Rio, pus în scenă de artişti profesionişti“, anunţă Mircea Ofrim, managerul clubului Insomnia.

Nouă pentru titlu

Reprezentantele a nouă licee din Satu Mare, care au fost alese în toamnă cele mai frumoase „boboace“, vor concura în această seară pe scena clubului Insomnia. „Sunt probe spectaculoase, printre care şi cea a interpretării unei vedete holywoodiene. Cele nouă concurente şi-au ales câte un star preferat , pe care îl vor interpreta în faţa publicului. Ele vor concura însă şi în cadrul probelor clasice ale unui astfel de concurs de frumuseţe“, susţine Erika Lucaci, coregraf şi organizator al spectacolului. Ea mai spune că trupa de dansatori profesionişti de la „Backstage Dance School“ va surprinde audienţa cu o coregrafie de fiesta şi costumaţii pe măsură.  În cadrul spectacolului va cânta şi sătmăreanul Aldo Blaga, o voce deja consacrată pe plan naţional. Preţul unui bilet la showul din această seară este de 10 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite