Carnaval de fitness cu costumaţii haioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa „Fitland“ a sărbătorit aseară doi ani de activitate
Echipa „Fitland“ a sărbătorit aseară doi ani de activitate

Echipa celui mai în vogă club de aerobic din oraş, Fitland, a sărbătorit aseară doi ani de la înfiinţare. Sătmărencele care frecventează cursurile de aerobic, alături de instructoarea Kerekeş Emoke au sărbătorit printr-un carnaval-aerobic.

Sătmărencele care frecventează cursurile de aerobic, fitness, modelarea corpului cu mingi uriaşe, gimnastică preventivă pentru coloană şi arderea grăsimilor alături de instructoarea Kerekeş Emoke au sărbătorit printr-un carnaval-aerobic. Costumaţia a fost obligatorie iar la finalul party-ului, fetele au mâncat o felie de tort şi au închinat o cupă cu şampanie.

100 de cliente fidele

Cele aproximativ 100 de cliente fidele care frecventează cursurile de la clubul „Fitland“ au încredere în Emoke, deoarece ştiu că aerobicul reprezintă pentru ea o misiune. „ Aerobicul este hobby-ul meu, nicidecum nu-l consider ca pe o muncă ci mai degrabă ca pe o misiune, o chemare, prin care vreau să atrag cât mai multe femei în lumea sportului. Sportul dacă este practicat cu plăcere are alt efect. Clubul Fitland este al treilea copil al meu, după fetele mele (Barbara şi Vivien). Este un loc unde lucrăm numai cu persoane positive. Suntem zece antrenoare şi formăm o echipă unită şi ne bucurăm pentru fiecare secundă pe care o petrecem împreună“, a declarat Emoke.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite