Cargo cântă la Eagle Bikers Moto Party II

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de motociclişti vor participa la cea de-a doua petrecere oficială organizată de Asociaţia Eagle Bikers Satu Mare în acest weekend. Timp de trei zile, motocicliştii vor organiza diferite programe de timp liber şi o serie de concerte, avându-i ca invitaţi speciali pe cei de la Cargo.

Evenimentul intitulat „Motociclişti pentru inocenţă“ se va desfăşura în perioada 14-16 mai în parcarea hipermarketului Real, unde vor fi organizate diferite activităţi pentru petrecerea timpului liber.
„Am invitat prieteni şi cunoştinţe cu şi fără motociclete din judeţele Sălaj, Cluj, Timiş, Maramureş şi nu numai, iar din ţara vecină vor participa bikerii din estul Ungariei. Sperăm să fim cât mai mulţi, pentru a dona cât mai mulţi bani pentru copii", spune Beres Zoltan, preşedintele Eagle Bikers.
Banii adunaţi din vânzarea biletelor de intrare vor din donaţi către Centrul de Plasament Diana din oraş, unde trăiesc 26 copii. Cu banii obţinuţi, micuţii şi însoţitorii lor vor pleca într-o excursie de vară prin Transilvania.

Programul evenimentului


Vineri, începând cu ora 12.00, vor fi primiţi invitaţii, se face camparea şi se proiectează un material video despre activitatea asociaţiei din ultimii ani.
Întrunirea se deschide oficial sâmbăta, la ora 13.00, urmată imediat de parada motocicletelor. De la ora 16.30 încep jocurile distractive, iar de la ora 20.30 copiii de la centrul Diana vor prezenta un program pentru spectatori. Marea distracţie începe însă la ora 21.30 cu o serie de concerte rock. Vor urca pe scenă două trupe sătmărene, Stand Alone şi Crimson, urmate de focul de tabără, iar după miezul nopţii va concerta trupa Cargo.
Preţul unui bilet pentru cei care vor să participe la toate cele trei zile ale evenimentului este de 30 lei. Cei care vor să meargă doar sâmbătă şi duminică vor plăti 20 lei, iar pentru cei care participă la concertele de sâmbătă seară biletul costă 15 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite