Careian violat şi tâlhărit de un minor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din Carei a obligat un tânăr de 22 de ani să întreţină relaţii sexuale orale şi anale cu acesta după ce a încercat să-l jefuiască. Minorul este propus pentru arest preventiv, fiind cercetat pentru infracţiune de viol şi tâlhărie.

Careianul S. Mark, în vârstă de 22 de ani, a fost obligat de un minor în vârstă de 17 ani, identificat de poliţişti ulterior, să întreţină relaţii sexuale orale şi anale cu acesta în casa unei scări. Autorul, identificat ulterior M.G., l-a acostat pe S.Mark şi minorul F.T.M. de 16 ani, care se deplasa cu acesa pe stradă. Acesta, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a acostat şi a încercat să-i jefuiască. La început i-a lovit cu pumnii şi cu palmele, după care i-a căutat de bani în buzunare. Fără să le fure nimic, i-a cerut minorului să plece acasă, iar tânărului de 22 de ani să-l însoţească într-o scară, unde prin violenţă l-a obligat să întreţină relaxii sexuale orale şi anale cu acesta.
În ziua următoare, în jurul orei 13.00, victima a sesizat Poliţia municipală Carei asupra celor întâmpalte noaptea, iar ulterior minorul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore. Azi, făptaşul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei respectiv Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite