Satu Mare: Captivă într-un sac suspendat la patru metri adâncime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Captivă într-un sac suspendat la patru metri adâncime
Satu Mare: Captivă într-un sac suspendat la patru metri adâncime

S-a răzbunat pe femeia care a refuzat să-i spele pantalonii în zi de sărbătoare. Gheorghe Malanca şi Doina Maria Strugurel locuiau împreună de câteva zile. Aceştia şi-au găsit adăpost în clădirea dezafectată a fostei fabrici de scaune alături de alţi boschetari.

Mai bine de o jumătate de oră o femeie de 39 de ani şi-a petrecut timpul într-un sac de iută, legată fedeleş şi atârnată de marginea unui bazin dezafectat din curtea fostei fabrici de scaune din oraş, Ergolemn. Doina Maria Strugurel a ajuns în această situaţie după ce concubinul ei, Gheorghe Malanca, de 39 de ani, cu care locuia de doar câteva zile în incinta fabricii dezafectate, s-a supărat pentru că aceasta a refuzat să-i spele pantalonii în zi de sărbătoare, duminică. Un alt motiv pentru care femeia a fost bătută este acela că împărţea ţigările şi băutura cu “vecinii”. Pentru a-i băga minţile în cap, Gheorghe Malanca a decis să-i aplice femeii o corecţie. Strigătele disperate ale femeii captive au fost auzite de o patrulă de jandarmi care se afla în zonă. După ce au găsit-o, jandarmii au chemat în ajutor echipe de pompieri şi poliţişti. Bărbatul a fost dus la poliţie pentru investigaţii iar femeia la spital pentru tratament. “Avea numeroase lovituri la abdomen şi la nivelul feţei. Se vedea că a fost bătută bine. I s-a făcut şi tomograf însă nu a rămas internată” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Constantin Demian. Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă iar instanţa a decis cercetarea lui în stare de libertate. 

S-a băgat singură în sac
Bărbatul susţine că Doina s-a băgat singură în sac. “După ce ne-am certat şi am bătut-o am luat un sac şi o sfoară şi i-am spus să mă urmeze. Am mers până la groapă unde am pus sacul jos şi i-am spus să intre în el. În tot acest timp ea mă întreba dacă atâta merită de la mine? Apoi am legat-o şi am băgat-o în groapă. Ea m-a întrebat cât o ţin şi i-am spus că numai o jumătate de oră după care o scot dar între timp au apărut jandarmii. Ne-au bătut şi pe mine şi pe vecinul meu, Gabor Boroş pentru că a stat şi s-a uitat la mine cum o bag în sac pe femeie”. Gheorghe Malanca a mai declarat că jandarmii l-au întrebat din ce film s-a inspirat sau dacă a fost ajutat de Gabor Boroş, deoarece acesta are antecedente de acest fel. “Mi s-a întunecat mintea, nu m-a învăţat nimeni” a mai spus bărbatul. Malanca Gheorghe şi Gabor Boroş s-au prezentat ieri la spital la Urgenţe pentru că nu se simţeau bine după bătaia jandarmilor susţin aceştia. Ei nu au rămas internaţi a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti. 

Poliţiştii au început cercetările în acest caz. Gheorghe Malanca este cercetat pentru lipsire de libertate şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite