Satu Mare: Capcanele vacanţelor în străinătate - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Capcanele vacanţelor în străinătate - Revista presei locale
Satu Mare: Capcanele vacanţelor în străinătate - Revista presei locale

Sătmărenii nemulţumiţi de serviciile firmelor din turism nu se înghesuie să facă reclamaţii, iar specialiştii agricoli vor să iniţieze Târgul Toamnei în Satu Mare, scriu ziarele locale de astăzi.

Tot mai mulţi sătmăreni se declară nemultumiţi de serviciile agenţiilor de turism şi a hotelurilor din străinătate, dar reclamaţiile lor rămân fără efect, scrie Gazeta de Nord

             În fiecare vară, câteva sute de turişti sătmăreni trec prin experienţe extrem de neplăcute. Pleacă în concediu în străinătate, unde primesc de multe ori camere mizere. Românii care iau ţeapă în vacanţe, fiind păcăliţi de firmele de turism, nu fac aproape niciodată reclamaţii, ci se limitează la a se plânge prietenilor şi cunoştinţelor sau pe forumuri. Oamenii se plâng de condiţiile găsite la faţa locului, de impuneri ale prestatorilor de servicii care n-au nici în clin nici în mânecă cu sloganul “clientul nostru, stăpânul nostru”. Motivul pentru care conaţionalii preferă tacă şi să îndure este comoditatea. La Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare ajung foarte puţine plângeri, iar majoritatea păgubiţilor nu fac reclamaţii, nici măcar atunci când au dovezi că au fost înşelaţi.

Specialiștii agricoli din județ vor să inițieze "Târgul toamnei",  titrează informaţia Zilei

Aceştia caută soluții de organizare și finanțare a unui târg de produse agricole sub forma unei expoziții cu vânzare
Cu mai bine de 20 de ani în urmă, începutul lunii octombrie aducea primele brume care grăbeau coacerea și culegerea viilor, apărea mustul proaspăt pe la diverse terase din municipiul reședință de județ, iar în piețele de alimente sătmărene se făceau pregătiri pentru organizarea “Zilei recoltei”, mai scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite