Campionul mondial la tenis juniori, în meci amical la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câştigătorul Campionatului de Juniori de la Wimbledon din 2009, Fucsovics Marton din Ungaria, vine azi la Satu Mare pentru a juca cel mai mare meci de tenis din acest an desfăşurat la Satu Mare, un amical cu bunul său prieten Indre Nadin.

Partida va avea loc astăzi de la ora 18.00, la Baza Sportivă Sănătatea de lângă ştrandul sătmărean. Însă, înainte de meci, de la ora 17.00 se va organiza şi o conferinţă de presă, după care tânărul va fi disponibil să ofere autgrafe fanilor din Satu Mare.
Organizatorul principal şi totodată preşedintele clubului „Sănătatea”, Cornel Erdei, a reuşit să-l aducă pe campion la Satu Mare pentru un meci demonstrativ. Partenerul lui Furcsovics din această seară, Indre Nadin, este totodată şi unul dintre vechii săi prieteni. Cei doi vor juca un meci amical în faţa publicului sătmărean. Capacitatea bazei pentru primriea spectatorilor este de circa 250 de locuri.
Fucsovics Marton are doar 18 ani şi deja se numără printre campionii mondiali la sport, câştigând premii deosebite la Campionatul de Juniori de la Wimbledon, la Campionatul European de Juniori, Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Singapore şi numeroase alte premii importante.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite