Satu Mare: Campionat de Beach Volei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Campionat de Beach Volei
Satu Mare: Campionat de Beach Volei

La această etapă, pot participa numai jucătoarele legitimate. Evenimentul sportiv oferă şi o varietate de programe până la miezul nopţii, dând spaţiu nu numai sportului, ci şi petrecerii în fiecare seară.

În perioada 27 iulie  - 1 august Satu Mare găzduieşte  una dintre cele trei semifinale ale Campionatului Naţional de Volei de Plajă.  Pentru fete, etapele campionatului se vor desfăşura la Satu Mare, respectiv la Oradea, pentru bărbaţi. Finalele se vor desfăşura la Mamaia, în datele de 17, 31, 24 şi 29 august 2009.
Consursul se desfăşoară pe trei categorii: cadete – sub 16 ani, junioare – sub 20 de ani, respectiv senioare – peste 20 de ani. Până în prezent s-au înscris echipe din Satu Mare, Oradea, Baia Mare, Zalău, Cluj – Napoca şi Bucureşti. Înscrieri se pot face doar pe baza legitimaţiei de jucători, amatorii neavând acces în competiţie. Data limită pentru înscrieri este 24 iulie, la numărul de telefon 0741 527 849, persoană de contact, Ovidiu Groza.

Distracţie şi voie bună


Pe lângă evenimentele sportive, pe parcursul celor şase zile, organizatorii vor oferi programe dintre cele mai diversificate pentru toţi cei prezenţi la baza Sportivă Beach Sport, de pe strada Victoriei. Serile de după meciurile de calificare vor fi dedicate câte unui stil  muzical, fiind însoţită de tradiţiile ţării vedetă din seara respectivă. Pentru a încheia evenimentul într-un stil cât mai plăcut, în ultima seară, toţi sătmăreni cunt aşpteptaţi la Copa Cabana Club, în incinta bazei sportive. 

Evenimentul se organizează anual din 2001, iar în acest an, pentru prima oară, este organizat de Show Time Entertainment Factory. Organizarea este în strânsă colaborare cu Federaţia Română de Volei, Comisia Naţională de Volei de Plajă, Asociaţia Judeţeană de Volei, Direcţia Sportivă Satu Mare şi Beach Sport SRL. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite