Campania pentru purtarea centurii de siguranţă în trafic continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania „Don’t Crash!” a ajuns şi la Satu Mare. Azi, începând cu ora 17.00, în galeria celui mai mare  hypermarket din oraş, va avea loc prima acţiune din cadrul campaniei de purtare a centurii de siguranţă în trafic a şoferilor.

Iniţiată de Centrul de Sănătate Publica şi Politici de Sănătate, Cluj Napoca, demarat la nivel naţional, la Satu Mare zeci de elevi din cadrul Colegiului Naţional Ioan Slavici îi vor încuraja pe şoferi să îşi folosească centurile de siguranţă pentru a se proteja în timpul condusului.
Acţiunea a început luni, când elevii au prezentat scopul şi moduld e desfăşurare a întregii campanii, urmând ca azi să continue cu împărţirea diferitelor pliante, vizionarea unor filmuleţe prin care să-I mobilizeze pe şoferi să utilizeze centurile pentru siguranţa propriilor vieţi.
Ionuţ Foldeş, elev la colegiul Ioan Slavici, în calitate de organizator, spune că targetul campaniei este ca cel puţin 80% din oameni să recepţioneze mesajul, 60% să îl transmită mai departe şi ca cel puţin 20% să şi utilizeze de acum centurile de siguranţă.
“Ne dorim ca mesajele noastre să ajungă la sătmăreni, motiv pentru care şi pe parcursul săptămânii viitoare vom ieşi în stradă să împărţim pliante şi să defilăm cu pancarte pentru a atrage atenţia şoferilor “neatenţi” la acest detaliu mic, dar important”, declară Ionuţ Foldeş.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite