Câinii ameninţaţi, abandonaţi de autorităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul veterinar din comuna Beltiug nu a luat, până în prezent, nicio măsură de protecţie pentru cei doi câini rămaşi în gospodăria lui Andrei Matyaş, de 56 de ani, bărbatul care în cursul zilei de miercuri a ucis cu cruzime un câine.

Medicul Vasile Sabău a declarat ieri că va lua legatura cu primarul din comună şi cu conducerea asociaţiei Free Life pentru a găsi o soluţie de protecţie a animalelor, însă în această dimineaţă a precizat că nu a vorbit cu primarul şi s-a enervat în momentul în care reporterul ADS l-a întrebat de acest caz. „Nu am vorbit cu primarul despre acest caz. Nu am timp de aşa ceva. Lăsaţi-mă în pace. Merg la o înmormântare“, a spus nervos medicul veterinar, după care a închis telefonul.

Lovit în cap cu un topor
Unul dintre cei doi câini este grav rănit după ce stăpânul său l-a lovit în cap cu un topor. Andrei Matyaş este primul sătmărean cercetat penal pentru ucidere de animale cu cruzime, acesta riscând o pedeapsă maximă cu închisoarea de 3 ani sau o amendă maximă de 10.000 de lei, potrivit legii 205.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite