Cadouri exotice de Crăciun-şerpi, iguane, şopârle şi cameleoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atenţie la ce cadou vă doriţi de Crăciun! Moşul vă poate aduce în acest an cadouri exotice. În seara de Crăciun vă puteţi trezi cu un şarpe sub brab, o iguană, un cameleon sau o şopârlă în pomul de Crăciun.  Iubitorii de animale exotice îşi pot procura mici reptile de la Muzeul Judeţean.

Administratorul expoziţiei de reptile,  Adrian Vasile Voicu, a declarat că, pe lângă expoziţie, sunt puşi la vânzare şerpi de cereale, taiwanezi, şorecari negri de munte, şopârle din Australia, iguane şi cameleoni la preţuri cuprinse între 150 şi 300 de euro. Iguanele cu lungimi între 30-35 de centimetri se vând la preţuri cuprinse între 200-220 de euro. Dacă, însă, vă doriţi o şopârlă de Australia va trebui să scoateţi din buzunare 120-150 de euro. Pentru informaţii suplimentare puteţi suna la numărul de telefon 0754-31.38.76.

Expoziţia de reptile de la Muzeul Judeţean este deschisă publicului până pe data de 7 decembrie.  Cele aproximativ 40 de specii de reptile provin de pe toate continentele lumii. Vizitatorii sunt aşteptaţi zilnic între orele 9.00-18.00. Preţul unui bilet este de patru lei/ copii şi 5 lei/ adulţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite