CFR Cluj a învins FC Bihor în finala juniorilor „C“ la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul Olimpia a găzduit în această dimineaţă de la ora 9.30 partida de fotbal dintre Grupa de juniori "C" a CFR 1907 Cluj, antrenată de Simion Baciu şi FC Bihor Oradea, antrenată de Ovidiu Lazăr. CFR  a câştigat partida la loviturile de departajare.

În urma rezultatelor înregistrate în grupa A şi B echipele CFR Cluj şi FC Bihor au disputat finala turneului de pe stadionul Olimpia, scor final 1-1 (după 70 de min de joc), CFR câştigând la loviturile de departajare . Cu o victorie şi un egal, CFR Cluj s-a calificat în ultimul act graţie victoriei cu 1-0 a echipei Dinamo în faţa celor de la CFR Gaz Metan Craiova, în vreme ce FC Bihor a câştigat cealaltă grupă cu două victorii.

Brigada care a oficiat finala de la Satu Mare a fost condusă la centru de Valeriu Ciprian Demian ajutat la cele două linii de Ioan Onicaş şi Gabriel Bârjac iar rezervă a fost Vasile Rodina. Observatori au fost Iosif Gherghely din Baia Mare şi Emil Borgovan din Cluj-Napoca.

 În turneul semifinal de la Constanţa, finala s-a disputat tot ieri, între echipele  Viitorul Constanţa şi Steaua, cea din urmă fiind învingătoare tot în urma loviturilor de departajare (3-2).

Finala Campionatului Naţional, de Juniori „C“  se va disputa între echipele CFR Cluj - Steaua Bucureşti în 27 iunie la Centrul Naţional de la Mogoşoaia.

Rezultatele complete ale turneului semifinal pe grupe: 

FC Braşov - Someşul Satu Mare 3-1
FC Bihor- Someşul Satu Mare  5-0
 FC Bihor-FC Braşov  2-1 (grupa A)
CFR Cluj - CFR Gaz Metan Craiova 2-2
 CFR Cluj - Dinamo 1-0
 Dinamo - CFR Gaz Metan Craiova 1-0 (grupa B).




Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite