Satu Mare: Circul „Budapesta“ face senzaţie la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Circul „Budapesta“ face senzaţie la Satu Mare
Satu Mare: Circul „Budapesta“ face senzaţie la Satu Mare

Primul spectacol la Satu Mare a circarilor din Ungaria a fost pe placul sătmărenilor. Şi în această seară de la ora 18, Arkan dresorul de lei, fachirul Jafar, iluzionistul Vittorio, acrobatul Eduardo şi clovnul Pepi promit show.

Circul Internaţional „Budapesta“ a avut premiera aseară la Satu Mare, fiind amplasat pe Drumul Careiului, în apropiere de Praktiker.  Începând cu ora 18.00, spectatorii sătmăreni s-au bucurat, timp de două ore, de un spectacol de excepţie. Chiar dacă, din cauza vremii defavorabile, numărul de spectatori nu a fost cel aşteptat, profesioniştii circului au reuşit să creeze atmosferă, ţinându-i cu sufletul la gură pe cei prezenţi prin numerele impresionante de iluzionism, acrobaţie sau dresură.  Şi parada animalelor exotice, a cailor arabi, aruncarea de cuţite la „Roata morţii“ sau „Gennie“, Duhul lămpii lui Aladin au fost printre momentele preferate de sătmăreni.

Numere în premieră la Satu Mare
Amfitrionul show-ului, Coco Dimitriu afirmă că spectacolul de la Satu Mare aduce în arena circului mai multe premiere.” Suntem pentru primadată la Satu Mare, iar o bună parte dintre artişti, de renume mondial, sunt pentru primadată în România. De exemplu, Arkan dresorul de lei poate fi văzut pentru prima dată la Satu Mare, la fel şi celelalte numere de senzaţie“, afirmă Coco Dimitriu. Acesta mai spune că, zilele viitoare, odată cu îmbunătăţirea vremii se va monta şi un număr de motociclism acrobatic extrem de periculos. „ Din cauza vremii, nu s-a putut monta echipamentul pentru numărul de motociclism şi acrobaţie „Ghost Rider“, terenul fiind prea umed pentru ancorarea harnaşamentului greu de 400 de kilograme, însă la următoarele spectacole vom face şi acest număr de senzaţie“, mai spune Coco.

Sătmărenii au fost plăcut impresionaţi de spectacolul oferit, cei mici fiind atraşi în special de dresura de lei, dar şi de „Povestea lui Aladin“. „Mi-au plăcut în mod special leii, mi-a fost puţin frică să văd aşa de aproape cinci lei, dar au fost destul de cuminţi, nu l-au muşcat pe dresor, chiar dacă mârâiau într-una. Mi-a mai plăcut şi povestea „Povestea lui Aladin“, clovnul dar şi acrobaţiile pe monociclu“, spune Marc Vasile, în vârstă de 7 ani.
Un alt spectator nu a reuşit să elucideze enigma prin care porumbelul a dispărut în timpul numărului de iluzionism. „Totuşi unde o fi porumbelul?!“, se întreba mai în glumă mai în serios Mircea Pop, unul dintre spectatori.

Spectacolele Circului Internaţional „Budapesta“ vor avea loc pe întreg parcursul săptămânii viitoare, zilnic de la ora 18, iar sâmbăta şi duminica de la orele 15 şi 18. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru copii, 25 de lei pentru adulţi şi 30 de lei pentru un loc în lojă. Vinerea viitoare organizatorii anunţă un preţ promoţional de 10 lei pentru toată lumea.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite