Brazii se vând bine şi în Ajunul Crăciunului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 În această dimineaţă brazii s-au vândut foarte bine
În această dimineaţă brazii s-au vândut foarte bine

Sătmărenii care nu au avut timp să-şi cumpere brad pentru Crăciun au avut de unde alege în această dimineaţă. Chiar dacă sunt la ultima strigare, comercianţii au ţinut cu dinţii de preţuri. Un brad putea fi achiziţionat în această dimineaţă cu sume cuprinse între 10 şi 100 lei.




Brazii s-au vândut bine şi azi dimineaţă. Comercianţii din Piaţa nr. 1 de Alimente Satu Mare spun că au vândut mai mult decât în zilele trecute. „Trec foarte bine brazii, nu le-am mărit preţul. Cel mai scump brad este 35 lei“, spune Suzana Kiss, comerciantă. Au fost puşi în vânzare şi brazi ieftini, la 10 lei, însă cei mai mulţi sătmăreni au cumpărat brazi scumpi, aspectuoşi.
Nu puţini au fost cumpărătorii din această dimineaţă. Majoritatea dintre ei au declarat că nu au avut timp să-şi cumpere brad de Crăciun şi au lăsat-o pe ultima clipă, ştiind că vor avea de unde să aleagă.

„Din păcate, aici nu este ca în străinătate, când tot ce se vinde în ultima clipă este la jumătate de preţ“, a spus Mihai Chiş, un sătmărean care nu a reuşit să convingă comerciantul să lase din preţul bradului.
Până după orele amiezii,  micii comercianţi vor sta în pieţele sătmărene pentru a face o cât mai bună vânzare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite