(Galerie Foto şi Video) Bombă sexy la platane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower a făcut show în Club Bora Bora
Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower a făcut show în Club Bora Bora

Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower, a făcut show în Club Bora Bora. Sute de sătmăreni au participat la petrecerea de aseară, pentru a o admira în premieră pe „DJ-iţa playmate“ din Ungaria.


Fotomodelul maghiar Voksán Virág, alias DJ Flower, a fost invitatul special la party-ul de aseară din Club Bora Bora. În faţa a câteva sute de sătmăreni, DJ-iţa Playboy a făcut show, uimind audienţa cu mixaje de senzaţie ale hiturilor de club. Sătmărenii puşi pe distracţie au fost încântaţi nu doar de aptitudinile de DJ ale invitatei, ci mai ales de calităţile fizice impresionante ale acesteia, evidenţiate de   costumaţie sumară. Echipaţi cu aparate foto, sătmărenii au ţinut să imortalizeze fiecare moment al prezenţei a starului din Ungaria la Satu Mare.

image

Galerie Foto - Click pe poză!



DJ şi fotomodel

Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower a făcut show în Club Bora Bora
Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower a făcut show în Club Bora Bora

Voksán Virág este una dintre cele mai cunoscute vedete playmate din Ungaria, aceasta fiind însă printre puţinele staruri de revistă care practică şi meseria de DJ. „Sunt fotomodel de câţiva ani buni. În 2006 am fost aleasă playmate-ul anului în Ungaria, doi  ani mai târziu fiind invitată la petrecerea aniversară a lui Hugh Hefner, ce a avut loc în Las Vegas, la hotelul « The Palms». Meseria de DJ am început-o în 2007 şi îmi place foarte mult“, susţine Voksán Virág.

Admiratori extaziaţi

Amatorii de distracţie pe muzică de club au fost de-a dreptul încântaţi de prezenţa „iepuraşului“ Playboy la Satu Mare, fiind plăcut surprinşi de aptitudinile acesteia în privinţa mixajului. „Mixează chiar bine. Este un house – electropop şi vocal house. Sunt cu mai mulţi prieteni şi ne distrăm pe cinste“, a afirmat Mircea Pop (23 de ani). Bliţurile aparatelor foto şi camerele telefoanelor mobile, cu care s-au echipat sătmărenii pentru petrecerea de aseară, au fost îndreptate aproape tot timpul spre pupitrul la care mixa DJ Flower.

Fotomodelul Voksán Virág, alias DJ Flower a făcut show în Club Bora Bora

Mulţi dintre cei prezenţi au ţinut să se pozeze alături de starul Playboy, aceasta răspunzând prompt cererilor fanilor care au vrut să rămână cu o amintire plăcută după party-ul de aseară. „Am rugat-o să facă o poză cu mine şi a fost foarte amabilă. Le voi arăta poza tuturor prietenilor mei“, a declarat Liviu Sabo (19 ani). La petrecerea de aseară nu au fost doar clubberii sătmăreni. „Noi suntem bucureşteni. Suntem la o zi de naştere a unui prieten din Satu Mare. Şi este chiar interesant ce se întâplă pe aici. Distracţia e «marf㻓, a declarat Alin Ivănescu (29 de ani).

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite