Satu Mare: EXCLUSIV Tatăl tânărului ucis în accident - „Vreau să fie pedepsit Biuţa”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: <b>EXCLUSIV</b> Tatăl tânărului ucis în accident - „Vreau să fie pedepsit Biuţa”
Satu Mare: <b>EXCLUSIV</b> Tatăl tânărului ucis în accident - „Vreau să fie pedepsit Biuţa”

După ce ieri tatăl lui Viorel Şerban, tânărul care a decedat în maşina condusă de „Biuţa” şi-a înmormântat fiul, Gheorghe Şerban este hotărât acum să facă dreptate.

Înmormântarea lui Viorel Şerban - GALERIE FOTO AICI

Citeşte şi:
„Biuţa” era mort de beat în momentul accidentului

Clanul Bia vrea să muşamalizeze accidentul de pe Careiului

Acesta îi acuză pe poliţişti şi medici de neresponsabilititate. “Ca orice părinte, te aştepţi să fi anunţat de fiecare dată când copilul tău păţeşte ceva. Bia a fost la faţa accidentului, însă nu m-a anunţat ce s-a întâmplat cu fiul meu. Abia la două ore după accident am aflat că băiatul meu are şanse foarte puţine de a rămâne în viaţă. Poliţiştii şi medicii au făcut la fel!”, spune Viorel Gheorghe Şerban, tatăl tânărului.

Familia vrea dreptate

Familia este devastată după tragedie. Mama, surorile, rudele nu îşi pot reveni şi nu pot să înţeleagă de ce soarta a fost atât de crâncenă cu familia lor.
“I-au mituit pe toţi. Fata a fost forţată să spună că ea a condus autoturismul. Au încercat să ne mituiască şi să umble cu tot felul de lucruri necurate”, susţine tatăl îndurerat. Vrea să îşi angajeze un avocat pentru a-şi răzbuna fiul. “Toţi cei vinovaţi trebuie să plătească. L-au dus pe fiul meu în mormânt”, mai spune acesta.


  „Îmi vindeam casă numai să-mi salvez băiatul”




La două ore după producerea accidentului, tatăl tânărului a ajuns la spital, unde fiul său era deja cusut. “Nu au vrut să cheme un elicopter pentru a-mi duce copilul în Bucureşti. Am bani, dacă nu erau suficienţi îmi vindeam şi casele, maşinile, toate pentru copilul meu”, susţine tatăl. Este revoltat pe familia lui Bia pentru că nu au fost în stare să dea măcar un telefon şi să-i întrebe dacă este bine. “Nu vreau banii lui, nu vreau nimic. Dacă se scaldă în sume fabuloase înseamnă că nu se poate face dreptate în ţara aceasta?”, se întreba retoric tatăl tânărului.

Vocea cititorilor online

Ionut spune :” Biuţa ar trebui să intre direct la puşcărie după câte a făcut. Este un pericol pentru oraş. Zilele trecute, bătrânul Bia s-a întâlnit cu Costi Condor şi Doru Tucaci pt a-i scăpa baiatul. Suma cerută?20.000 de euro!!!Sunt sigur ca va scăpa şi de data aceasta, mai ales că a fost achitat pentru tâlhăria de la Perla. Sunt niste gunoaie!!!Sper ca politia să-şi facă datoria!!!”


Eugen spune: “Cu câteva minute înainte de accident era sa mă “răstoarne” pe mine când a intrat pe contrasens să prindă lumina verde. Nu vă bateţi capu degeaba, oameni buni, banii fac legea, va scăpa cu o suspendare. Păcat că linşatul nu mai este la modă!


Costi Gula spune: Merită să moară la fel cum a murit şi Călin Şerban numit şi tot băiatul lui Ciula care a a murit din cauza criminalului Biuţă să moară şi el că încearcă să îşi musamalizeze fapta pentru care va raspunde oricum. Ori va face dreptate legea ori va face dreptate rudeniile decedatului”.

image
Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite