Satu Mare: EXCLUSIV „Biuţa” era mort de beat în momentul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: <b>EXCLUSIV</b> „Biuţa” era  mort de beat în momentul accidentului
Satu Mare: <b>EXCLUSIV</b> „Biuţa” era mort de beat în momentul accidentului

Fiul liderului clanului Bia avea o îmbibaţie alcoolică de 1,4 mg/l în sânge. Poliţiştii strâng din ce în ce mai multe dovezi în cazul accidentului produs de Ionel Rostaş. Tot ei sunt de părere că Alina Scurtu îşi va schimba declaraţia cu privire la persoana care a condus bolidul.


Citeşte şi

BIUŢA VREA SĂ MUŞAMALIZEZE ACCIDENTUL PE CARE L-A PROVOCAT

VEZI AICI GALERIE FOTO


Fiul liderului clanului „Bia” , Ionel Rostaş, se afla sâmbătă, în momentul producerii accidentului de circulaţie, sub influenţa băuturilor alcoolice. Probele de sânge prelevate indicau o îmbibaţie alcoolică de 1,4 mg/ l alcool. „Este o alcoolemie mult peste limita legală (0,4 mg/l - n.r.). 1,4 mg/l alcool în sânge este foarte mult, dar fiecare organism reacţionează altfel”, a declarat subinspectorul de poliţie, Cătălin Dănciuţ.
Cu toate că apropiaţii interopului „Biuţa” susţin în continuare că o tânără pe nume Alina Scurtu, prietena lui Rostaş, a fost la volanul bolidului, la poliţie există un dosar gros, plin cu declaraţii ale martorilor care l-au văzut pe Ionel Rostaş la volan. S-a consemnat şi în declaraţia celuilalt conducător auto, implicat în accident, faptul că nu femeia a condus. „Nu Alina Scurtu a fost la volan. Nu degeaba a încercat să îmi dea mită suma de 5000 de euro”, a declarat Ovidiu Suciu, şoferul celuilalt autoturism.

Aproape în comă alcoolică

Ionel Rostaş, împreună cu alţi patru prieteni se întorceau sâmbătă dimineaţă de la o petrecere. Vroiau să îl lase acasă pe tânărul de 19 ani, Viorel Şerban, care a decedat în urma accidentului de circulaţie.
Pentru că Ionel Rostaş a băut toată noaptea, după producerea accidentului, acesta a convins-o pe prietena lui, Alina Scurtu, care se afla în dreapta să declare că ea este conducătoarea auto. Pentru că aceasta nu avea nicio urmă pe faţă, „Biuţa” a mânjit-o cu sânge, încercâd astfel să inducă în eroare poliţiştii, relevă martorii audiaţi.

Tot mai multe probe împotriva lui „Biuţa”

În curând vor fi gata şi testele ADN, care probabil vor demonstra că el se afla la volanul bolidului. „De data aceasta nu va scăpa. Avem martori şi aşteptăm şi restul probelor”, a declarat subinspectorul de poliţie Cătălin Dănciuţ.
Oamenii legii sunt convinşi că în cele din urmă fata îşi va schimba declaraţie cu privire la cine a condus. „Când va vedea că va fi acuzată de omor din culpă, Alina Scurtu se va gândi de două ori dacă îşi păstrează sau nu declaraţia”, a mai spus Dănciuţ.
Dacă se vor dovedi cele susţinute de martori şi poliţişti, ceilalţi trei pasageri din BMW vor fi acuzaţi de favorizarea infractorului şi instigare la fals.

Mai multe amănunte mâine dimineaţă în Adevărul

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite