Bistriţeanul care şi-a omorât mama, a fost prins la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 40 de ani din Bistriţa, care şi-a omorât mama vara trecută, a fost prins de poliţiştii de frontieră sătmăreni în cursul zileid e ieri. Bărbatul şi-a omorât şi tâlhărit propria mamă în luna iulie, fiind dat în urmărire generală.

Daniel Bucşa şi-a ucis mama vara trecută la Bistriţa, după care a dispărut. La momentul crimei bărbatul locuia cu mama lui, o pensionară invalidă. Pentru că nu avea ocupaţie, tânărul îi lua frecvent banii mamei sale şi se certau des. Bătrâna Ana Pop, de 74 de ani, a fost găsită strangulată în locuinţa ei din localitatea Mărişelu. Fiul său s-a ascuns de poliţişti timp de nouă luni de zile. Ieri însă, cu coazia controlului de rutină efectuat la PTF Petea, bărbatul a fost depistat de frontieriştii sătmăreni. El a vrut să părăsească ţara, însă fiind dat în urmărire generală, el a fost prins şi depus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.
Bărbatul este recidivist şi fusese condamnat anterior pentru comiterea mai multor furturi, dar şi a unui omor comis în Baia Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite