Bilanţ weekend: cinci victime în patru accidente rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Weekend aglomerat pentru poliţiştii sătmăreni. Patru accidente grave de circulaţie s-au soldat cu rănirea a cinci sătmăreni. O persoană de 50 de ani şi-a pierdut viaţa pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Octavian Goga, din municipiul Satu Mare.

Vineri, în jurul orei 11:00, în localitatea Tiream, la intersecţia dintre strada Principală şi strada Gării, Aliz M. de 25 de ani, din Tăşnad, în timp ce conducea un autovehicul, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp din lemn pentru susţinerea reţelei de telefonie. În urma impactului, a rezultat accidentarea uşoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
Sâmbătă – trei evenimente rutiere

Sâmbătă, în jurul orei 12,30, pe DC 49, în localitatea Căpleni, Dezideriu I. de 49 de ani, din Căpleni, în timp ce conducea un moped, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. A fost transportat la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Sâmbătă seara, în jurul orei 19,00, pe bulevardul Octavian Goga din Satu Mare, Mircea Ursan, de 21 ani, din localitatea Stâna, conducând autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, l-a accidentat grav pe Mihai Crăciun de 49 de ani, din Satu Mare, pieton, care se afla angajat regulamentar în traversare, prin loc marcat şi semnalizat cu indicator.

Tot sâmbătă,  în jurul orei 00,30, pe raza comunei Călineşti Oaş, Petre G. de 48 de ani, din Călineşti Oaş, conducând un autovehicul pe DC 80, la intersecţia cu DJ 109L, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar, pe drumul prioritar, de către Vasile Z. de 19 ani, din Gherţa Mică. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a lui Marius Taut, de 19 ani, din Călineşti Oaş, pasager în autoturismul condus de către Vasile Z. şi a conducătorului Petre G.. Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite