Bebeluş aruncat la groapa de gunoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul unui nou născut a fost găsit ieri, în jurul amiezii, la groapa de gunoi
Cadavrul unui nou născut a fost găsit ieri, în jurul amiezii, la groapa de gunoi

Moarte cruntă pentru un bebeluş din Satu Mare. Cadavrul unui nou născut a fost găsit ieri, în jurul amiezii, la groapa de gunoi a oraşului. O femeie a străzii, care căuta mâncare a făcut descoperirea macabră. Cadavrul a fost dus la morga spitalului Judeţean Satu Mare pentru efectuarea necropsiei.

Echipa de criminalişti a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare a ajuns la faţa locului şi au ridicat cadavrul micuţiului. Din primele cercetări, copilul se pare că a fost născut la termen. Anchetatorii nu se pot pronunţa deocamdată dacă este vorba despre o moarte naturală sau pruncucidere. „Abia după ce vom afla rezultatele necropsiei ne vom putea pronunţa dacă a fost sau nu pruncucidere.

Groapa de gunoi a municipiului Satu are este zilnic vizitată de oamenii străzii care caută în gunoaie o sursă de mâncare. „Ştiu că ieri a fost găsit cadavrul, era ntr-o pubgă, mort. L-a adus maşina Florisalului şi aşa a ajuns la groapa de gunoi“, spune  Tibi Boroş, un om al străzii prezent azi la groapa de gunoi.
Femeia care l-a găsit este tot o clintă fidedă. „Cami vine în fiecare zi aici, excepţie fâcând duminica, când nu se lucrează“, a mai spus Tibi Boroş.

Anchetă în derulare

Mama nu a fost deocamdată identificată, poliţiştii sătmăreni depânând eforturi pentru a afla cine este vinovat de moartea bebeluşului.
Corpul acestuia a fost transportat la prosectura Spitalului Judeţean Satu Mare în vederea efectuării necropsiei care va scoate la suprafaţă modalitatea în care a murit micuţul. Cercetările continuă în acest caz.


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite