Beatbox night, prima oară la Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă seară va avea loc primul concert live de beatbox organizat la Satu Mare. Evenimentul îare loc la Down Town Pub, de la ora 21.00, avându-i ca invitaţi pe percuţionistul Cserey Csaba, şi două tinere talente, Carla Lucaci – vocal şi Marius Goie - chitară.

Organizatorul evenimentului este Ervin Herskovics, alias 2Shae – cum îi spun prietenii, un tânăr de numai 20 de ani, practicant al beatboxului de mai bine de 3 ani.
El spune că acesta este primul eveniment pe care-l organizează, fiind una din marile lui dorinţe de a-şi arăta talentele în faţa unui public, alături de alţi invitaţi.
„Beatbox este arta de percuţie a vocii pentru a produce ritmuri, sunete şi efecte de sunete, folosindu-te de buze, limbă, trecerile nazale şi de gât. Sunt pasionat de această formă a artei şi sper ca acest prim eveniment să aibă priză la public şi să mai pot organiza astfel de evenimente”, spune 2Shae.

Ervin i-a invitat alături de el pe percuţionistul Cserey Csaba - alias Csabcsi, solsita Carla Lucaci şi pe tânărul artist marius Goie, care îl va acompania la chitară.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite