Bătrân internat la reanimare în urma unui incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân de 58 de ani din municipiul Satu Mare a ajuns la reanimare după ce aseară a suferit arsuri de gradul I, II, III şi IV la membrele inferioare. Din primele cercetări se pare că bătrânul a adormit cu ţigara în mână.

Incendiu a izbucnit aseară la o clădire dezafectată de pe strada Clujului, din municipiul Satu Mare. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă. „Am avut informaţii că o persoană de sex masculin se află blocată în interiorul încăperii. I s-au acordat îngrijirile medicale de urgenţă, fiind transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare“, a declarat Aurel Ulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Someş“ Satu Mare.


Bătrânul, de 58 de ani a fost internat de urgenţă la Reanimare, iar starea lui de sănătate este stabilă. „Bărbatul a suferit arsuri destul de grave, este internat la spital“, a declarat Maria Băban, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare.
Din primele cercetări reiese că focul ar fi fost provocat de o ţigară aprinsă. „Probabil bărbatul a adormit în timp ce fuma“, a mai spus Aurel Ulici. Pagubele materiale se ridică doar la suma de 200 lei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite