Bătălie pe bilete de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele zile ale fiecărei luni, pensionarii se calcă în picioare pentru un bilet de tratament. Zeci de oameni care vor să petreacă câteva zile într-o bază de tratatent îşi depun lunar solicităriile la Casa de Pensii.

Până la această dată, nu mai puţin de 1015 sătmăreni şi-au depus cererile pentru obţinerea unui bilet de tratament la o staţiune din ţară. „Am primit o suplimentare de aproape 200 de bilete, la sfârşitul săptămânii trecute, pe lângă cele 585 alocate iniţial pentru luna mai. Persoanele care nu au primit bilete de tratament în luniile martie şi aprilie pot solicita pentru luna în curs“, a declarat Eugenia Sabou, directorul Casei Judeţene de Pensii Satu Mare.

Pensioanari nemulţimiti

Pentru a prinde un bilet de tratament, pensionarii se adună în faţa instituţiei cu câteva ore înainte. Chiar şi aşa, nu toţi reuşesc să beneficieze de un astfel de tratament. „Stăm câteva ore, sperăm să prindem ceva, însă nu întotdeauna reuşim să mergem în staţiunea dorită“, a declarat Stan Vasile, un pensionar din Satu Mare.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite