Bărbatul din Turţ dispărut de acasă a fost găsit spânzurat în pădure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul nu a lăsat nici un bilet în care să îşi specifice gestul
Bărbatul nu a lăsat nici un bilet în care să îşi specifice gestul

Călin Grigore, de 44 de ani, bărbatul din localitatea Turţ, dat dispărut de la domiciliu în urmă cu două săptămâni a fost găsit, ieri, spânzurat de un copac dintr-o pădure situată în apropierea localităţii. Poliţia face cercetări pentru a identifica cauzele pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Familia şi rudele acestuia l-au căutat fără încetare în spitalele din judeţ şi au apelat chiar şi la o vrăjitoare din localitatea Halmeu care le-a spus că bărbatul este în viaţă dar că a suferit un accident. 

Călin Grigore a fost văzut ultima dată în data de 31 decembrie, în jurul orei 11, în timp ce se îndrepta spre magazinul din sat pentru a-şi cumpăra cablu TV. „Se pregăteau pentru seara de Revelion şi mai avea nevoie de cablu pentru televizor. Pe la ora 11.00 a pornit spre magazinul din localitate, acesta fiind la circa doi kilometri, iar de atunci nu a mai fost văzut“, a declarat Vasile Ignat, cumnatul bărbatului. Călin Grigore era stabilit de mai multă vreme în Belgia. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate din ce cauză s-a sinucis Călin Grigore. 


Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite