Bărbatul care ameninţa că se sinucide a fost găsit în viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul dispărut de săptămâna trecută a fost găsit ieri
Bărbatul dispărut de săptămâna trecută a fost găsit ieri

Viorel Săvianu se plimba liniştit pe străzile sătmarului în timp ce poliţia şi rudele îl cautau. Acesta a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână, ameninţând că se sinucide prin cele două bilete de adio lăsate familiei. În cursul zilei de ieri a fost predat familiei chiar de poliţişti.

Bărbatul de 43 de ani din localitatea Botiz, care a pus toată poliţia pe jar, încă de vineri seara când a fost dat dispărut, se plimba liniştit pe străzile muncipiului. Acesta a fost găsit ieri în Piaţa de Vechituri din Satu Mare. Viorel Săvianu a lasăt miercuri seara două bilete de adio familiei, bilete din care reieşea că îşi va pune capăt zilelor. De miercuri şi până ieri nu a fost văzut de nimeni. Echipele de poliţie l-au identificat ieri şi l-au predat familiei.

Săptămâna trecută, Viorel Săvianu a lăsat două bilete de adio familiei, scrisori prin care ameninţa că se va sinucide. Chiar dacă nu este pentru prima dată când pleacă de acasă neanunţat, bărbatul nu a mai lăsat până acum niciun bilet de adio. Familia a fost disperată timp de mai bine de o săptămână, când nu ştia nimic de el. Tocmai din aceste motive, vineri seara a şi anunţat organele de poliţie, care l-au identificat în cursul zilei de ieri.

Speriat de o citaţia

Rudele bărbatului cred că Viorel Săvianu s-a speriat  de citaţiile venite pe numele acestuia. Acesta a fost acuzat de complicitate la furt, într-un caz pe care poliţia nu vrea să îl dezvăluie. „Sunt date pur confidenţiale. Pot să vă spun că bărbatul este cercetat penal“, a declarat Ana Mălăiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare.  Familia susţine că Viorel Săvianu nu a fost implicat în nicio cauză penală. „Niciodată nu a făcut nimic, el şi-a văzut de treburile lui. Era o persoană care evita problemele“, a declarat Florica Matei, mătuşa care a şi anunţat poliţia.

A lăsat bilete de adio

Motivul care a băgat spaimă în familia a fost cele două bilete de adio lăsate pe masa din camera bărbatului. „A mai plecat de acasă, însă niciodată nu a lăsat bilete de adio“, a mai spus mătuşa bărbatului.
În cele două scrisori, Viorel Săvianu îşi lua adio de la băiatul lui de 17 ani şi de la soţie. „Te rog din suflet să mă ierţi pentru greşelile făcute faţă de tine, ştiu că am greşit mult, dar sper că ai învăţat din greşelile mele şi să nu comiţi şi tu aceleaşi greşeli. Sper ca Dumnezeu să te ajute, căci eu nu te pot ajuta numai din lumea cealaltă. Sper să-ţi întemeiezi o familie şi să vieţuieşti până la adânci bătrâneţi, pe acest pământ, să ai parte de nepoţi. Aş fi dorit să îţi pot scrie mai multe, dar ştii că nu îmi place să vorbesc“, era menţionat în scrisoarea de adio adresată fiului.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite