Banca de Alimente la hypermarketul Real

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Crucea Roşie a demarat ieri campania de caritate „Banca de alimente“, din incinta hypermarket-ului Real, iar sătmărenii pot dona, până în data de 15 ianuarie 2010, produse cumpărate de pe rafturi. Toată cantitatea adunată va distribuită familiilor nevoiaşe de pe raza municipiului Satu Mare.

„Debutul de campanie a fost unul foarte reuşit. Nu ne aşteptam ca în prima zi de campanie să adunăm două coşuri de alimente. Vrem să facem mai mult pentru nevoiaşii sătmăreni“, a declarat Rodica Borlan, directorul filialei sătmărene a Crucii Roşii.
 Edilii locali au fost primii care au donat alimente pentru ajutorarea familiilor nevoiaşe. Viceprimarul Kereskenyi Gabor, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi subprefectul Firu Mocanu au cumpărat produse de uz casnic.

„S-au adunat deja două coşuri mari de produse alimentare. Pentru sătmăreni a fost amplasat un stand, la intrarea în magazin, unde pot dona alimente neperisabile, inclusiv produse cosmetice. Din 20 decembrie, Crucea Roşie va începe distribuirea produselor adunate către 15 bătrâni şi 300 de copii de pe raza municipiului“, susţine Rodica Borlan. Înainte ca produsele să ajungă la familiile nevoiaşe, se vor sorta şi se vor inventaria. „Vom forma pachete a câte 12 kilograme/familie. Pachetele vor conţine, în special, produse aalimentare necesare meselor de sărbători“, a încheiat Rodica Borlan.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite