Balonul de aer cu trei terenuri pentru tenis și fotbal - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Principalele titluri din edițiile de azi a ziarelor locale
Principalele titluri din edițiile de azi a ziarelor locale

În curtea Liceului German “Johann Ettinger” s-a inaugurat cel mai mare balon cu aer din oraș, care găzduiește trei terenuri, două de tenis, unul fiind trasat și pentru handbal sau baschet, și unul de fotbal, scrie Informaţia Zilei, iar o sătmareancă a răpit un copil din Timişoara, scrie Gazeta.

Instalațiile, generatorul de aer cald, toate sunt de ultimă generație, de proveniență italiană. Ideea a fost a unui om de afaceri, Adrian Vereș, care a dorit să ajute liceul, având în vedere că orele de educație fizică și sport se țineau în sălile de clasă. Acum, de la ora 8.00 până la ora 16.00 își vor desfășura activitatea elevii, iar pe urmă poate fi închiriat de doritorii de sport, pentru 150 de lei pe oră.
Investiția a ajuns undeva la suma de 120.000 de euro, o investiție curajoasă, având în vedere că economia este lovită de criză. Adrian Vereș a precizat că s-ar putea ca în trei-patru ani să scoată suma investită.
Au fost prezenți viceprimarul Gabor Kereskenyi, inspectorul de specialitate Petre Dumitru, Laszlo Konya, inspectorul general adjunct, dar și profesori ai liceului, în frunte cu directoarea Maria Reisz, scrie Informaţia Zilei.

O sătmareancă stabilită în Elveţia a răpit un copil din Timişoara

 O fetiţă dispărută în luna octombrie dintr-o secţie a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timisoara a fost găsită de politişti în Elveţia, în casa unei sătmarence în vârstă de 39 de ani, care o răpise în timp ce copila era internată pentru tratament, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române. Potrivit comunicatului, femeia din Satu Mare locuia de mai mulţi ani în Elveţia şi era căsătorită cu un cetăţean elveţian, ambii fiind arestati preventiv pentru lipsire de libertate. În urma cercetărilor, a reieşit că românca a răpit-o pe fetiţa care în octombrie avea doup luni, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, între orele 23-1.00, dintr-o secţie a Spitalului de Copii “Louis Turcanu” din Timişoar, scrie Gazeta de Nord Vest.


Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite