Băimăreni la furat de whiskey şi vodcă în Satu Mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci băieţi din Baia Mare sunt cercetaţi pentru furt calificat, infracţiuni săvârşite în unităţi comerciale din municipiul Satu Mare. Tinerii, dintre care trei mnori, au sustrat 22 de sticle de vodcă, whiskey şi şampanie.

Doi minori, de 14 şi 17 ani, cu domiciliul în Baia Mare, au fost prinşi ieri de poliţiştii sătmăreni în timp ce sustrăgeau trei sticle de vodcă în valoare de 146 de lei dintr-un magazin alimentar. În urma cercetărilor poliţiştii au descoperit că în aceeaşi zi cei doi, alături de alţi trei tineri tineri din Baia Mare, de 17, 18 şi 28 de ani, au mai comis două furturi din supermarketuri, sustrăgând zece sticle de whiskey, şase de vodcă şi trei de şampanie, cauzând un prejudiciu de peste 1100 lei.
„Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate, iar împotriva tinerilor s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională. În următoarele zile urmează audierea tuturor inculpaţilor, respectiv a minorilor în prezenţa părinţilor”, spune Ana Lăpuştea Mălăescu.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite