BUG Mafia a cântat fără perdea pentru 500 de sătmăreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Superconcertul a avut loc în clubul Zambara, iar timp de o oră distracţia a fost garantată. Cea mai longivivă trupă de hip-hop din România a distrat sătmărenii cu cele mai tari hituri de când formaţia a luat naştere. Cei aproape 500 de sătmăreni au petrecut până în zorii dimineţii.

Aproape 500 de sătmăreni, fani înrăiţi BUG Mafia au fost prezenţi azi noapte la superconcertul susţinut de una dintre cele mai longevive trupe de hip-hop din România. Tataee, Caddy şi Uzzy au lăsat deoparte cenzura şi au cântat toate hiturile trupei, piese care au fost în top mult timp.
Concertul a început în jurul orei 01.00 şi a durat aproape o oră. Sute de sătmăreni şi-au spus necazurile prin intermediul versurile interpretate de cei trei artişti. „Sunt versuri care reflectă realitatea. Este printre puţinele trupe care spune lucrurilor pe nume. Îmi place şi de aceea am venit la acest concert, iar de fiecare dată când am ocazia îi ascult cu mare plăcere“, a declarat Mihai Chiş, un sătmărean prezent aseară la petrecere.

Veteranii hip-hop-ului românesc, BUG Mafia, au lansat la sfârşitul lunii octombrie  cel mai nou videoclip, pentru una dintre cele mai tari piese de pe noul lor album, „Viaţa noastră vol. 2“,  reeditarea piesei „În anii ce-au trecut“. Acesta este şi noul single promovat, single care aduce în prim-plan istoria trupei.  „După videoclipul la piesa «Cu tălpile arse», singura piesă nouă de pe albumul «Viaţa noastră 2», am decis că «În anii ce-au trecut» este cea mai concludentă piesă pentru noul album“, a declarat Caddy pentru Adevărul de Seară. Azi noapte, aceasta a fost una dintre cele mai apreciate de publicul sătmărean.

Organizatorii, pe jumătate mulţumiţi

Cu toate că înainte de concert toată lumea întreba de BUG Mafia, aseară doar 500 de persoane au fost prezente în club Zambara. „Ne aşteptam la un public mult mai numeros, în condiţiile în care, înainte cu câteva zile de concert era forfotă mare. 400 de sătmăreni au intrat pe bază de bilet, iar alte 100 erau în club “, a declarat Romeo Sarca, managerul clubului Zambara.
Cei trei artişti s-au simţit bine la Satu Mare, ultima oară fiind prezenţi în municipiu, anul trecut în luna iunie. Ca de fiecare dată, spectacolul a fost pe placul sătmărenilor.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite