Satu Mare: Atmosferă incendiară la concertul B.U.G. Mafia(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Show-ul a început după ora 01.00, iar componenţii trupei nu şi-au dezamăgit fanii din Satu Mare.

Cea mai cunoscută trupă de hip-hop din România  a strâns aseară sute de fani în discoteca Las Vegas din Satu Mare. După ce s-au lăsat aşteptaţi minute bune în şir, componenţii trupei nu şi-a dezamăgit fanii. Cele mai în vogă piese ale lor au fost fredonate în cor de sătmăreni. De la mic la mare, sătmărenii s-au adunat aseară pentru a-şi putea urmări favoriţii. Fanii au profitat de ocazie şi s-au pozat cu cei trei băieţi de la B.U.G. Mafia.
Concertul a început după ora 01.00, până atunci warm-up-ul fiind asigurat de DJ Gabi. Cu toate că se aflau în club, cei trei membri ai trupei B.U.G. Mafia şi-au lăsat fanii să aştepte. Abia după ce sunetistul trupei a urcat pe scena amplasată în interiorul clubului, sătmărenii au reacţionat. După ce Tataee, Caddy şi Uzzy au urcat în plin plan, show-ul era deja garantat. “Satu Mare este unul dintre oraşele unde ne simţim cel mai bine. Rugămintea mea este să cântaţi alături de noi”, le-a spus Caddy fanilor. 

Melodii dedicate lui Michael Jackson

Moartea celei mai mari vedete pop a întristat până şi formaţia B.U.G. Mafia. Cu toate că genurile lor de muzică nu au absolut nicio legătură, Caddy a ţinut morţiş să dedice câteva piese în memoria vedetei pop.  Aseară, în mai multe cluburi din Satu Mare s-au ţinut câteva minute de reculegere pentru Michael Jackson.

Mai multe detalii, în ediţia de azi a ziarului "Adevărul de Seară"

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite