BMW de lux furat din Italia, descoperit la Petea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism de lux furat din Italia a fost descoperit de poliţiştii de frontieră sătmăreni ieri la Vama Petea. Autotutrismul, în valoare de 25.000 de euro, a fost găsit având la volan un sătmărean de 25 de ani.

Ioan Mircea K de 25 de ani din Satu Mare este cercetat de poliţiştii sătmăreni după ce a fost prins la volanul unui BMW X3 înmatriculat în Satu Mare, care figureză ca fiind furat din Italia din luna aprilie.
Tânărul a fost depistat în trafic ieri după-masa, în timpul unei acţiuni pe linia combaterii traficului internaţional cu autovehicule furate. „Tânărul aflat la volan a declarat că mașina a primit-o de la administratorul firmei la care este angajat și că nu știa că mașina ar fi furată. La sediul IJPF Satu Mare s-a prezentat și proprietarul autovehiculului, Geza I de 52 de ani, care a declarat că a cumpărat mașina de la un sătmărean și a dat în schimb un autoturism Mitsubishi și 2.000 de euro și nu știa că este furată”, se arată în comunciatul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Satu Mare.
Autovehiculul, în valoare de aproximativ 25.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul IJPF Satu Mare până la finalizarea cercetărilor, iar Geza I. este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite