BMW-ul clanului Vadasz s-a făcu zob într-un accident la Burdea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Un autoturism în care se aflau mai mulți membri ai clanului țigănesc Vadasz a fost implicat luni seara, în jurul orei 21, într-un grav accident de circulație, la intersecția Burdea din Satu Mare. Potrivit martorilor oculari, autoturismul marca BMV, condus de unul dintre membrii clanului, circula cu viteză foarte mare și a intrat într-un tir, în timp ce cobora de pe Podul Decebal. 

Potrivit informațiilor pe care le deținem, în autoturismul BMV, făcut zob în accident, se aflau patru membri ai clanului, Vadasz Gyula, Vadasz Gyula jr. și alți doi pe bancheta din spate a autoturismului. Seniorul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost rănit și a fost transportat la spital cu o mașină chemată de fiul său, înainte de sosirea ambulanței. Poliția a demarat cercetări. Șoferilor implicați în accident le-au fost recotate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Acesta este cel de-al doilea accident grav produs în zona Podului Decebal în acest, an după tragedia din 12 septembrie, când două persoane și-au pierdut viața înt-un accident produs  pe fondul vitezei excesive. Membrii clanului Vadasz, majoritatea bișnițari, au fost implicați în bătăi și au fost cercetați pentru ultraj, contrabandă cu țigări și acuzații de înșelăciune. Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare va formula o poziție oficială cu privire la accident în cursul acestei zile.

Vom reveni cu amănunte 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite