Satu Mare: Autostrada Oaşului, o afacere de 13 milioane de euro - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Autostrada Oaşului, o afacere de 13 milioane de euro - Revista presei locale
Satu Mare: Autostrada Oaşului, o afacere de 13 milioane de euro - Revista presei locale

Cel putin 20 de firme sunt interesate de modernizarea Autostrăzii Oaşului, titrează Gazeta de Nord Vest, iar Mircea Govor a fost ales vicepreședinte al Consiliului Judeţean în locul lui Valentin Macec, scrie Informaţia Zilei.

  Consiliul Judeţean Satu Mare a scos la licitaţie modernizarea DJ 109L Negresti Oaş -Turţ pe o lungime de 28,4 kilometri, o investiţie de 54,446 milioane de lei, adică aproape 13 milioane de euro. Cel puţin 20 de firme sunt interesate de acest proiect de reabilitare a 28,4 km.

   Investiţia presupune reabilitarea drumului judeţean pe 28,4 kilometri, pe două tronsoane. Primul tronson are lungimea de 23,4 km şi se situează între km 0+000 în intersecţia cu DN19 de pe strada Victoriei din oraşul Negreşti Oaş.  – Bixad – Boineşti – Călineşti-Oaş – Gherţa Mică, până la intersecţia cu drumul comunal DC8 spre localitatea Turulung Vii. Al doilea tronson are lungimea de 5 km şi se situează între limitele km 29+000 înainte de intersecţia cu drumul spre mina Turţ şi km 34+000, respectiv zona cantonului OGA la ieşirea spre Halmeu. Proiectul include reparaţii la carosabil, reabilitarea dispozitivelor de scurgere a apelor, reparaţii capitale la poduri şi podeţe, amenajarea intersecţiilor şi a drumurilor laterale, refacerea marcajelor şi a indicatoarelor rutiere. Durata de execuţie a lucrării este de 25 de luni, iar garanţia de 60 luni.

Mircea Govor, ales vicepreședinte al CJ în locul lui Valentin Macec

24 de consilieri au votat “pentru”, după ce liberalii au părăsit sala de ședințe a Consiliului Județean. Consilierul PSD Mircea Govor a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare, în locul liberalului Valentin Macec. Din cei 24 de consilieri prezenți în sală, cu toții au votat pentru alegerea lui Govor în noua funcție. Cei 4 consilieri ai PNL-ului – Adrian Ștef, Iosif Pinter, Mircea Pal și Daciana Filip – au părăsit sala înainte de votare, scrie Informaţia Zilei.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite