Satu Mare: Exclusiv: Autorul accidentului mortal de la Iojib a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Satu Mare: Exclusiv: Autorul accidentului mortal de la Iojib a fost prins
Satu Mare: Exclusiv: Autorul accidentului mortal de la Iojib a fost prins

Ţânţaş Szabolcz a fugit de la locul accidentului, însă poliţiştii au reuşit să îl identifice. În momentul de faţă se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, unde va petrece 29 de zile.

Autorul accidentul mortal din data de 24 august de la Iojib, care a fugit de la faţa locului a fost identificat ieri de poliţişti. Acesta este Ţânţaş Szabolcz, din Seini, pe numele lui fiind eliberat şi un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile.

Acesta l-a accidentat mortal pe Ştefan Lăcătuş, de 54 de ani, care circula o bicicletă neechipată. În jurul orei 22.00 a fost lovit de o maşină al cărui şofer a părăsit locul accidentului. Biciclistul a murit pe loc. Potrivit asistenţilor de pe ambulanţa care s-a deplasat la accident, bărbatul a murit în urma traumatismului cranian sever pe care l-a suferit.

Poliţiştii de la circulaţie au demarat cercetări pentru a-l prinde pe făptaş. După câteva sătămâni, Ţânţaş Szabolcz, din Seini a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, pe numele lui fiind emis şi un mandat de arest preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul riscă închisoare de la 2 la7 ani.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite