Satu Mare: Autorii jafului de la casieria RCS&RDS au fost prinşi(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tâlharul a avut şi un complice. Aceştia au 17 şi 18 ani, ambii elevi la Liceul German. Parchetul a dispus măsura de a nu părăsi localitatea timp de 29 de zile.

Autorii jafului de la casieria RCS&RDS din data de 24 iunie au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni în cursul zilei de sâmbătă. Infractorul care a ameninţat casiera unităţii este Cristian Suranyi, de 18 ani,  iar complicele care l-a ajutat să se facă nevăzut este tot un tânăr, de 17 ani, R.B. Ambii sunt elevi la Liceu German şi spre surprinderea tuturor, sunt foarte buni la învăţătură. Unul a încheiat anul şcolar cu media 9, iar celălalt cu 9,66.
În această după-amiază, cei doi autori ai jafului au fost prezentanţi instanţei de judecată, primind doar interdicţia de a nu părăsi localitatea timp de 29 de zile.
Conform celor declarate de avocatul apărării, Nicolae Dărăban, prejudiciul, în valoare de 2800 de lei a fost recuperat în totalitate. “Cei doi nu au făcut-o pentru bani. Părinţii lor nici nu ştiau. S-au înspirat de pe internet iar tinerii urmau să se predea”, a declarat avocatul.
În data de 24 iulie, un tânăr mascat a intrat în casieria RCS&RDS din Micro 16, a ameninţat cele trei angajate cu un pistol-brichetă şi a fugit cu suma de 2800 de lei. Abia după patru zile, autorii au fost prinşi. Dar se pare că şi aceştia scapă foarte uşor de pedepse.

Vom reveni cu amănunte pe parcursul zilei de azi

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite