Au început înscrierile pentru maratonul de karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au început înscrierile la maratonul Karaoke Live, prima competiţie a vocilor amatori din judeţ organizată, cu acompaniament 100% live. Maratonul se va desfăşura pe durata a 4 săptămâni, din 11 mai până în 1 iunie, in fiecare marţi seara de la ora 21.00 la MusiC’at cafe&pub.

Maratonul este o continuare a seriei de succes începută în aprilie anul trecut de portalul Szatmar.ro şi MusiC`at pub. La ambele ediţii au participat zeci de talente şi-au încercat norocul de la copii, vârsta minimă fiind de 14 ani, până la vârstnici, cea mai învârstă concurentă având peste 60 de ani.
Aceasta va fi cea de-a treia ediţie a concursului, primele două fiind organizate în lunile aprilie respectiv iunie a anului trecut. Diferenţa faţă de cele două ediţii este că participanţii vor fi acompaniaţi instrumental de grupul muzical 4ever band din Satu Mare.
Asemeni primelor două ediţii, şi de această dată se organizează 3 semifinale şi o finală. În urma semifinalelor vor fi promovaţi câte 3 concurenţi în marea finală. Aceştia pot concura cu singura condiţie de a alege altă melodie decât cea interpretată în semifinală.

Înscrieri până la sfârşitul lunii

În ceea ce priveşte înscrierea participanţilor la competiţie, termenul limită este 30 aprilie. Cei interesaţi pot opta pentru varianta electronică, prin e-mail la adresa jatek@ szatmar.ro sau personal la MusiC’at cafe&pub situat pe strada Ham Janos nr. 4.
Lista cu melodii este disponibilă la faţa locului. E important ca participanţii care nu îşi aleg una din piesele disponibile,să anunţe din timp organizatorii ce melodie vor, pentru ca instrumentiştii să aibă suficient timp să se pregătească. Melodiile alese înafara listei trebuie menţionate pe formularul de înscriere.
Marile premii, oferite prin diferiţi sponsori, sunt: weekenduri lungi la hoteluri wellness & spa din Ungaria, Hajduszoboszlo, vouchere în valori de 500, 300 respectiv 200 lei la difera societăţi comerciale din oraş, dar şi alte premii surpriză din partea celor implicaţi.

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite